KAKI RAPU KEREPUT

Assalamualaikum and Hai peep
Apa khabar ? eh , selamat pagi . sobahal khair semuanyaaaaaaa
Today , just nak share je lah . Saya dapat adik baru ! yooohhooo
And what the best thing ? DIA LELAKI yeah !
Well , family kami dah terlalu ramai anak perempuan . sorang je hero // so , nak lah ada anak lelaki lagi . yang sorang hero ni pun dah terlalu berharga nikan dua yok ? Nama dia . . .

MUHAMMAD AQIL FATEH = PENAKLUK BERAKAL TERPUJI

Berat tu namanya . Tapi , yeah ! Dia lah harapan keluarga ni . Harap Allah pelihara dia dan jadikan dia anak yang soleh dan bertanggungjawab . Insyaallah .

Ha ! Sekarang cuti sekolah kan ? Yelah ~ Semua orang dah cuti dulu . Kami ni ? Berjuang untuk kebaikan masing-masing . Tahun ni , bagi saya . CUKUP BERMAKNA . Alaaaa macam tahun-tahun sebelum ni . Cuma , tahun ni ada lain sikit . sbb ? Entah . Just lain . Tak tahu lah apanya . Just lain . Hahahaha act , saya kena CP ( chicken pox ) kesian ann ? semua ckp "syafakillah" ! now ! hahahaha terima kasih ~ "barakallahufik" Sakit ooohhh kena . lagi-lagi dah tua mcm ni . tapi lagi sakit bila tak tahu mcm mana nanti nak hilangkan parutnya . Parut jerawat ni pun susah nak hilang ! nikan parut chicken pox . hmm dugaan . takpe . cantik itu sementara . yang penting hati tu .

Nowadays banyak cerita pasal flawless , cantik and what so ever kan ? dah jadi mcm trending . apolah . act , sedihlah jgk bila tgk kat insta ramai perempuan yang cantik-cantik . bukan jealous ke pe . tapi , mereka mcm terlalu mempamerkan kecantikannya . yeah . terlalu . dan terlalu ramai . dan ! MUSTAHIL nak tengok orang single kan ? scroll scroll eh . ada lah . tengok lagi yang lain , eh ada lah . eh , jangan lah marah saya stalk . awak simpan gambar lama-lama tu kenapa ? bukan bagi orang tengok ? ha ..... jadi , jangan salahkan sesiapa . awak simpan untuk kongsi kan ? so , apa salah nya ? MAAF .

Merepek sudah . HA ! rasa macam wondering jgk lah . orang ckp psl bil naik , tol naik apa semua naik . but , vape ? rokok ? ia like ergh ! why ? why ? tak suka tau ! even asap vape tu bau sedap ya ampun still bahaya ! bila nasihat , melenting , menjawab . muka lawa-lawa sekali , keluarkan vape , rokok . qabih tauuuuu (qabih=buruk) Dah banyak kempen kesedaran dibuat , tapi , still ramai . makin bertambah pula tu . Moga diberi hidayah Allah deh .

ATHIRAHALIM

Tiada ulasan: